Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

W club

Το δημοφιλέστερο club της Αθήνας , το W , επιστρέφει στο χειμερινό του « σπίτι » .
Μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο στη παραλιακή και με το κόσμο να το επιλέγει φανατικά για τη διασκέδαση του , το W night club Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 28/9 και σας περιμένει να σας υποδεχτεί στο βιομηχανικό κτίριο της οδού Πειραιώς 130 , στο Γκάζι .

Το W night club έρχεται να δώσει έναν διαφορετικό αέρα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας . To σκηνικό αλλάζει ... κρυφοί φωτισμοί , γήινοι τόνοι και με ανανεωμένο αέρα , η ομάδα του W club , σας υπόσχονται ξεχωριστές και μοναδικές νύχτες διασκέδασης για το φετινό χειμώνα, με σεβασμό προς τον πελάτη διαθέτοντας πάντα το καλύτερο δυνατό “ costumers service ” .
Ο prive και backstage χώρος του έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πιο “ απαιτητικών ” πελατών και με ένα ιδιαίτερο cocktail bar να τους χαρίζει δροσερές απολαύσεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς .
Τα τελευταία τρία χρόνια , το club W έχει χαρακτηρισθεί ως πόλο έλξης χιλιάδων clubbers και πολλών επωνύμων Αθηναίων , και υπόσχεται μοναδικά βράδια για το χειμώνα στο W club μέσα από τις μουσικές που θα μας χαρίζει .

Με φρέσκια ατμόσφαιρα , λοιπόν , upper class κοινό , ένα χώρο υψηλής αισθητικής και θεαματικά parties το W και φέτος θα είναι το talk of the town της Αθηναϊκής διασκέδασης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: