Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Dream City (DC)


Dream City Club Athens -  Με υψηλές απαιτήσεις και προδιαγραφές το Dreams City club ανοίγει ξανά τις πόρτες του στην Ιερά Οδό. Αδιαμφισβήτητα το  Dream City είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα club της Αθήνας και μάλιστα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του. Το εντυπωσιακό σκηνικό στο dc club συνθέτουν τα visual effects και ο εκπληκτικός ήχος καθώς και οι χορογραφίες από μοναδικές χορεύτριες που παρασέρνουν τη διασκέδαση σε ξέφρενο χορό. Το DC club αποτελεί πόλο έλξης για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς τα μουσικά events που οργανώνονται φιλοξενούν τους πιο διάσημους guest και residents djs . Μοναδική έκπληξη στο Dream City Club αποτελεί και το ανανεωμένο gourmet menu του εστιατορίου που προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις.



Ένας χρόνος λειτουργίας ήταν αρκετός για να γίνει το DC το νούμερο ένα nightclub της Αθήνας και να χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους διασκέδασης στην Ευρώπη.

Tο επιχειρηματικό εγχείρημα του Θάνου Κολοκυθά, Κώστα Σαρρή και Μιχάλη Αναπλιώτη, που ακούει στο όνομα Dream City, αποτελεί από πέρισυ τον πιο δημοφιλή προορισμό στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας, αφού το όνομά του και μόνο μας παραπέμπει σε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Για την επιχειρηματική ομάδα του DC όμως αυτό δεν είναι αρκετό και επειδή το καλό πάντοτε μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο, στόχος της είναι και φέτος το DC να αποτελέσει τον αγαπημένο σας dinner & dance προορισμό και να εξελιχθεί σε ένα μέρος όπου η πραγματικότητα θα συναντά την φαντασία και θα γίνεται «εμπειρία διασκέδασης». Για αυτό το λόγο λοιπόν, το Dream City ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στον ανανεωμένο του χώρο, του οποίου το interior design το υπογράφει για ακόμη μια φορά ο Μανώλης Παντελιδάκης.

Εκατόν πενήντα τετραγωνικά μέτρα προβόλων υψηλής ευκρίνειας και visual effects θα δημιουργούν μια 3D εικονική πραγματικότητα που θα απογειώσει όλες σας τις αισθήσεις. Ο νέος DC ήχος θα ξεδιπλώνεται και θα ανοίγει νέες διαστάσεις στο χώρο, ενώ η κίνηση θα αποθεώνεται από τις μοναδικές dancing queens, οι οποίες θα εκτελούν με ακρίβεια, χορογραφίες που θα σας κόψουν την ανάσα και θα σας παρασύρουν σε τρελό χορό!

Το ανανεωμένο gourmet menu του εστιατορίου θα οδηγεί την απόλαυση σε νέα γευστικά μονοπάτια. Τα μουσικά events από τους πιο διάσημους guest και resident dj’s και τα μοναδικά shows, που θα λάβουν χώρα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική οργάνωση, καθώς επίσης και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών, θα κάνουν το DC πόλο έλξης εκατοντάδων clubbers και πολλών επώνυμων αθηναίων κι αυτό το χειμώνα!!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
(+30) 210 34 77 330
FAX
(+30) 210 34 77 373
EMAIL
contact@dream-city.gr
WEB
www.dream-city.gr


Dream City summer club
ΤΗΛΕΦΩΝA
6944135786
6982443768 (whats up)
Μπορείτε να κάνετε κράτηση και online, μέσω της φόρμας που θα βρείτε πιο κάτω, (αφού κάνετε κράτηση θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας).

 Βουτάδων 2, Γκάζι


Δεν υπάρχουν σχόλια: