Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

SIXX

Η επιστροφή του club που ξεσήκωσε τους fan της dance και house μουσικής σκηνής στη Αθήνα τη περυσινή περιόδο είναι γεγονός. Στις 5 Οκτωβρίου το club SIXX ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στους clubbers της πόλης και είναι έτοιμο να μας χαρίσει ξανά τη party time ατμόσφαιρα που το χαρακτηρίζει.
 
Από τα deck του SIXX θα περάσει η αφρόκρεμα των Ελλήνων αλλά και ξένων dj, πολλοί εκ των οποίων θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό , ενώ οι υπόλοιποι έχουν αφήσει το στίγμα τους στα dance clubs παγκοσμίως.
Κάθε Παρασκευή οι ομάδες Playground και Lemon καθιερώνουν για άλλη μια φορά το SIXX σαν no 1 προορισμό της πόλης για το clubber κοινό με το απόλυτο line up από το φάσμα της deep tech house σκηνής με resident dj της βραδίας τους VITON και GUS & BONSO. Τα Σάββατα το party απογειώνεται με τις πιο δυνατές χορευτικές μελωδίες από το DINO MFU και τους SENSES & SOULKEEZ και με οικοδεσπότες το Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την Εύα Λάσκαρη. Η διάθεση θα παρεμένει ψηλά και μέσα στην εβδομάδα με party όπως το GLAM GOES DEEP από το team STARZE, ANORMALE by MONKYLO, ενώ τη σφραγίδα της θα αφήσει και η THE SOUND OF EVERYTHING.
Προμηνύεται πολύ καυτός χειμώνας στο club SIXX λοιπόν.
OPENING Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.
Let's SIXX!
SIXX Athens
Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου.
Res. 210 3608304 - 6979470638

Δεν υπάρχουν σχόλια: